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File Mignon com Mostarda

sem lactose·sem glúten·

Seja para aprender algo novo ou para ajeitar aquele tempero que sempre acaba ficando mais forte, as receitas do CyberCook, como esta receita de File mignon com mostarda, são testadas e aprovadas por todos que tiveram o mesmo interesse que você: a cozinha do dia-a-dia! Confira todas as dicas e detalhes dessa receita de File mignon com mostarda que é uma delícia e simples de ser feita! Divirta-se, delicie-se e aprenda sempre mais!

Preparo

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Como Fazer

  1. 1.
    Preparation:
  2. 2.
    Rub Worcestershire sauce on both sides of filet mignon steaks evenly, then sprinkle with salt and pepper.
  3. 3.
    Heat a large heavy skillet over high heat until very hot, but not smoking. Add 1 tablespoon butter and swirl to coat the pan. Brown steak 3 to 5 minutes on one side, then turn and cook an additional 3 to 5 minutes on the other side to medium-rare doneness. (Turn only once.) Remove filet mignon steaks and keep warm while preparing the sauce.
  4. 4.
    To the same undrained skillet, add the shallots and garlic, stirring for 30 seconds. Carefully pour in the wine and stir, scraping up the browned bits from the bottom, about 2 minutes. Add broth and bring to a slow boil. Cook for 3 minute, then add heavy cream and cook until sauce begins to thicken, 3 to 5 minutes. Whisk in Dijon mustard until smooth. Return steaks to pan, turning to cover both sides with sauce, and warm 1 minute.
  5. 5.
    Serve pan sauce over warm filet mignon steaks and sprinkle with chopped chives.
  6. 6.
    Yield: 4 servings
Rosa Maria Paulino
por   Rosa Maria Paulino
Prato para refeições

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