1
logomarca cybercook

Bearnaise sauce

Já Fiz

Enviar fotos

Atenção: Imagens retiradas da internet possuem direitos autorais e estarão sujeitas a remoção caso seja comprovada a devida autoria. Dúvidas? Consulte nossos termos de uso.

Ingredientes (6)



Como Fazer

  1. 1.
    DIRECTIONS:
  2. 2.
    1. In a microwave safe dish combine vinegar, shallots and tarragon. Microwave on high until boiling. Allow to cool.
  3. 3.
    2. Stir in egg yolks and butter. Microwave until thickened, about 1 minute.
  4. 4.
    INGREDIENTS:
  5. 5.
    * 1/4 cup butter
  6. 6.
    * 1 teaspoon minced onion
  7. 7.
    * 1 tablespoon white wine vinegar
  8. 8.
    * 2 egg yolks, beaten
  9. 9.
    * 2 tablespoons heavy cream
  10. 10.
    * 1 1/2 teaspoons lemon juice
  11. 11.
    * 1 teaspoon dried tarragon
  12. 12.
    * 1 teaspoon chopped fresh parsley
  13. 13.
    * 1/4 teaspoon salt
  14. 14.
    * 1 pinch dry mustard
  15. 15.
    * 1 pinch cayenne pepper
  16. 16.
    DIRECTIONS:
  17. 17.
    1. Place butter in a medium glass bowl, and melt in the microwave, about 30 seconds on High. Whisk in the onion, white wine vinegar, egg yolks, heavy cream and lemon juice. Season with tarragon, parsley, salt, mustard powder and cayenne pepper; mix well.
  18. 18.
    2. Return to the microwave, and cook for 1 1/2 minutes, or until thickened, stirring until smooth every 20 to 30 seconds.
Já Fiz

Vídeo recomendado

Pizza de Frigideira

Você pode gostar...

Bolinha de Queijo

Bolinha de Queijo

Por Thais Cappellano

Torta de Frango

Torta de Frango

Por Vera Stefanello

Bolo de Cenoura

Bolo de Cenoura

Por Janaine Pina

Bolo Pega Marido

Bolo Pega Marido

Por Juliana Teixeira

X-Salada

X Salada

Por Cybercook

Massa de Pão de Ló

Massa de Pão de Ló

Por Carolina Entringer

Comentários (0)

Lanches

Bearnaise sauce