1
logomarca cybercook

Bife a parmegiana

Já Fiz

Enviar fotos

Atenção: Imagens retiradas da internet possuem direitos autorais e estarão sujeitas a remoção caso seja comprovada a devida autoria. Dúvidas? Consulte nossos termos de uso.

Ingredientes (12)



Como Fazer

  1. 1.
    Preparation:
  2. 2.
    1. Pound the steaks with a meat pounder.
  3. 3.
    2. Put the steaks in a bowl.
  4. 4.
    3. Season the steaks with garlic, parsley,
  5. 5.
    salt and black ground pepper to taste.
  6. 6.
    4. Cover the bowl with a plastic film.
  7. 7.
    5. Put the bowl in the fridge for 1 hour or longer.
  8. 8.
    6. Deep the steaks in the egg and
  9. 9.
    then coat them in the breadcrumbs.
  10. 10.
    7. Pan-fry the steaks in hot oil until golden brown.
  11. 11.
    8. Put the steaks on a ovenproof baking dish.
  12. 12.
    9. Put a slice of ham and a slice of
  13. 13.
    mozzarella over each steak.
  14. 14.
    10. Pour the tomato pur over the beefsteaks.
  15. 15.
    11. Bake the beefsteaks in heated oven
  16. 16.
    (200C degrees) for 20-30 minutes and serve.
  17. 17.
    Note:
  18. 18.
    A meat pounder will help tenderize the meat.
  19. 19.
    Choose any kind of tender meat
  20. 20.
    (veal, minute steak, etc.) that you like.
  21. 21.
    You can replace beefsteaks with chicken breast fillets.
  22. 22.
    You can serve "bife parmegiana" with rice,
  23. 23.
    lettuce or Brazilian style potato salad.
Já Fiz

Vídeo recomendado

Yakisoba de Lula Frescatto

Você pode gostar...

Frango à Parmegiana

Frango à Parmegiana

Por Abençoada Jesus

Berinjela à Parmegiana

Berinjela à Parmegiana

Por Abençoada Jesus

Filé à Parmegiana

Filé à Parmegiana

Por Rafaela de Santana

Bife à Parmegiana

Bife à Parmegiana

Por Cybercook

Comentários (1)

Ariovaldo Borges

Gostaria de saber porque esta receita esta en ingles sendo que estamos no brasil e nosso idioma oficial e o portugues.

Carne Parmegiana Pepperoni Pratos principais Receitas salgadas

Bife a parmegiana